Doneren

Herverdeling van rijkdom, de gun-factorHerverdeling van rijkdom en de gun-factor…

Na het lezen van een artikel geschreven door Amanda Palmer (bekend van ondermeer The Dresden Dolls), heb ik besloten om haar advies “Durf te vragen” op te volgen. Vandaar deze pagina voor het geven van financiële ondersteuning aan de projecten van Robert Kwakkelstein – Coach4Music.

De pagina op deze website, gevuld met gratis video-instructies komt niet zomaar opeens uit de lucht vallen. Ik deel graag mijn opgebouwde ervaring in het spelen van piano en keyboard met mensen die daarmee geholpen zijn. De verdiensten hieruit zijn echter nog steeds niet gerealiseerd. Toch wil ik dit mooie werk graag blijven doen en kan daarom alle hulp gebruiken. Gun je me jouw geld, of een klein gedeelte daarvan? Ik gun jou mijn expertise in de muziek en de tijd die het kost om dat te kunnen delen met de wereld.

Er zijn voor het verder professionaliseren van de lesmaterialen een aantal zaken hoognodig. Een terdege werkende video-camera, goede lampen, een nieuwe studio-computer en eigenlijk nog wat geluid-isolerende maatregelen voor de lesruimte. Dus als u zich afvraagt waar uw donatie goed voor is, bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg.
Ik durf te vragen, durft u te geven? Het wordt bijzonder gewaardeerd, en ik kan door blijven gaan met het produceren van deze instructie-video’s en andere mooie projecten instigeren. Muziek en het onderwijs daarin moet toch voor iedereen met een internetverbinding gratis toegankelijk zijn anno nu? Help me om dit nobele doel te kunnen behalen en doneer, dank u wel.