Studio

Naast het verzorgen van de muzikale omlijsting van uw feest, receptie of andere gelegenheid, beschikt Coach4Music over goed werkende hardware en software voor de productie van multimedia. Of het hier nu om een live registratie van een concert gaat of een video voor product promotie, het kan allemaal voor u verzorgd worden.

Onderstaande video-clip heb ik gemaakt voor de promotie van mijn debuut-album “Classical Dance” voor het vierde nummer, Mozart’s Lacrymosa uit zijn wereldberoemde Requiem. Het zijn time-lapse opnames van mijn hand die (toevallig) het Lacrymosa aan het bewerken is voor een live-piano/zang uitvoering.

Op dit moment werk ik aan een video-serie met instructies voor keyboard en piano. Zie onderstaand voorbeeld.

Multimedia-studio Coach4music Den Haag

Multimedia-studio Coach4music Den Haag

 

 

 

Hieronder een voorbeeld: demonstratie-video voor en samen met Ed Gool, Rack-Extension-ontwikkelaar voor Propellerhead’s Reason. En deze monster-synthesizer is nu te koop in de Propellerhead Shop.

Onderstaande video is een voorbeeld van een live-registratie op de Parade in Rotterdam met Boris van der Lek, Jules Deelder als duo “Deelder en Lek”, hier te zien met het nummer Gospel Chops, met op elektrische gitaar: Cok van Vuuren, Bas: Peter Wassenaar en op drums Arend Niks.